Skip to Content

Verificare partener de afaceri

Inaintea incheierii unei afaceri e bine de stiut daca societatea partener mai functioneaza. Nu pot fi semnate contracte de o societate care se afla in dizolvare, insolventa, faliment sau este radiata. De asemenea, o societate cu sediul expirat nu prezinta garantia ca poate fi gasita la acea adresa. Totodata, trebuie stiut daca cel care se declara reprezentantul societatii are dreptul de a semna in numele acesteia.

Pentru ca evaluarea juridica a societatii partenere sa fie completa ar trebui verificat daca aceasta apare in calitate de parat in litigii de somatie de plata, actiune pentru deschiderea procedurii de insolventa, etc.

Pe langa aceasta evaluare juridica este necesara si o evaluare a bonitatii fiscale. Trebuie aflat daca pe numele potentialului partener sunt inregistrate incidente de plati si daca cec-urile, biletele la ordin sau cambiile emise de partener au acoperire.

Acest serviciu de verificare va ofera posibilitatea sa va informati, in modul cel mai rapid, economic si comod despre legalitatea si solvabilitatea partenerilor de afaceri. In functie de raspunsul primit in urma verificarii, veti avea posibilitatea sa apreciati o viitoare colaborare.

Daca in urma informatiilor primite se intrevede un potential risc si cu toate acestea considerati profitabil parteneriatul, va recomandam introducerea in contract, a anumitor clause pentru sporirea gradului de siguranta.

Pentru a deveni clientul nostru sau pentru mai multe detalii despre acest serviciu accesati pagina de contact.