Skip to Content

Asistenta judiciara

In cazul unui litigiu in care aveti nevoie de asistenta judiciara sau daca aveti o problema dar nu stiti carui organ judiciar sa va adresati si cum sa faceti sa obtineti ceea ce va intereseaza, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijinii in fata instantelor.

Noi va asiguram asistenta si reprezentare judiciara in fata instantelor judecatoresti sau de arbitraj, pana la cel mai inalt nivel de jurisdictie, inclusiv in fata Înaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtii de Conturi si Curtii Constitutionale, indiferent de obiectul litigiului.

Datorita complexitatii legislatiei si permanentei schimbarii a acesteia, precum si necesitatii coroborarii ei cu diverse norme europene, se impune sa apelati la sprijin juridic in aflarea celor mai bune solutii.

Astfel, clientii nostri beneficiaza de asistenta complexa in multiple domenii juridice, oferindu-li-se, de asemenea, reprezentare in fata institutiilor publice si a celor de contencios administrativ.

Pentru a vedea pe larg care sunt domeniile in care suntem specializati, va rugam sa consulati pagina domenii de activitate.

Daca problema dumneavoastra juridica se incadreaza in aria noastra de competente, nu ezitati sa ne contactati.